Øyeblikk å minnes ; Kjærlighetens luner

av (forfatter), Lynne Graham (forfatter), Barbro Tveite (oversetter) og Irene H. Sørsdahl (oversetter).

Harlequin og HarperCollins Nordic 2021 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Øyeblikk å minnes
Miniserie: Familien Marchetti (3)
Sharif Marchetti er en strategisk og organisert mann som aldri gjør noe forhastet. Derfor sjokkerer det ham da han ikke kan stå imot instinktene sine og ender opp med å tilbringe en natt med en kvinne han aldri tidligere har truffet. Ting faller likevel på plass den neste gangen de møtes - ved altaret for å avgi ekteskapsløftene sine!

Kjærlighetens luner
Miniserie: I bryllupstanker (1)
Kat Marshall har ofret alt for sine yngre søstre. Men nå er de økonomiske problemene hennes større enn noensinne, og hun er desperat etter hjelp. Så møter hun den gåtefulle milliardæren Mikhail Kusnirovich som gir henne et vanvittig tilbud: Han betaler all gjelden hennes i bytte mot at hun tilbringer en måned på hans luksusyacht - i hans lugar!

Forlag Harlequin HarperCollins Nordic

Utgivelsesår 2021

Serier Romantikk Familien Marchetti (3) I bryllupstanker (1)

Genre Romantikk