En stor kjærlighet. Et knusende svik. En krig som endrer alt. Singapore, 1897 Tjue år gamle Harriet og Mae Grafton er eneggede tvillinger og resultatet av en skandaløs affære. De vokste opp i India, utstøtt og baksnakket. Men de hadde hverandre, og i lang tid var det nok. Så sendes de til Singapore av sin velstående velgjører. Møtet med den mystiske Alex Blake får ødeleggende konsekvenser for dem begge og for forholdet søstrene imellom. 1941 Ivy Harcourt blir utstasjonert i et krigsrammet Singapore der risikoen for en japansk invasjon er overhengende. Ivy vet at livet på øya vil være noe ganske annet enn i krigsherjede London, men hun er helt uforberedt på det som venter henne. Bestemoren Maes fortid rulles langsomt opp, og hemmelighetene som avsløres, endrer Ivys liv for alltid. Øya i øst skildrer en intens kjærlighetsaffære som får følger i flere generasjoner, og er en stemningsfull og romantisk roman du ikke vil kunne legge fra deg.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2025