Kirsten Rumm har ikke mye til overs for Rylan North, den arrogante, men svært tiltrekkende skuespilleren som skal spille hennes avdøde ektemann i en ny film. Motvillig sier hun ja til at han kan flytte inn i hjemmet hennes, som ledd i forberedelsene til rollen som den berømte stuntpiloten Demon Rumm. Rylan vet fra første øyeblikk at Kirsten er den han har ventet på hele livet, men han får henne ikke til å se i hans retning engang. Rylan skimter et drag av smerte og en dyp hemmelighet i øynene hennes, og er fast bestemt på å finne ut hvilken tragedie hun skjuler, selv om det kan koste han både filmkarrieren og ryktet i Hollywood.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005