Økonomi og administrasjon

salg, service og sikkerhet

for service og samferdsel vg2

av (forfatter), Turid Hansen Wik (forfatter), Lars Ottesen (forfatter), Alf H. Øyen (forfatter) og David Keeping (illustratør).

Økonomiforl. 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Boken dekker teorimålene i læreplanen i programfaget økonomi og administrasjon på Vg2 i service og samferdsel. Innholdet sprer seg over mange temaer i økonomifaget men den har også en administasjonsdel.

Denne boka dekker teorimålene i læreplanen i økonomi og administrasjon, ett av de tre felles programfagene på Vg2 i programområdet salg, service og sikkerhet i utdanningsprogrammet for service og samferdsel. Økonomi og administrasjon inneholder mange temaer. Økonomitemaer er en stor del av denne boka. Økonomi handler om å forvalte knappe ressurser på en fornuftig måte og er derfor en del av allmenndanningen i samfunnet. Den andre delen av boka tar for seg temaer som vi med en fellesbetegnelse kan kalle administrasjon. Det handler om å lede bedriften og menneskene som arbeider der. Menneskene i bedriften står sentralt i temaene ansettelse og opplæring av nye medarbeidere, organisasjon og ledelse. Et sentralt mål i læreplanen er at elevene skal kunne bruke digitale redskaper i økonomi, sentrale administrative arbeidsprosesser og kontorfunksjoner. For å kunne realisere dette målet anbefaler vi at det blir tatt i bruk et generelt kontorautomasjonssystem et administrativt IKT-system Økonomiforlaget har programvarebøker som egner seg godt til opplæring både i Microsoft Office og Mamut Business Software. Nærmere informasjon finnes i vår katalog eller på våre nettsider.

Forlag Økonomiforl.

Utgivelsesår 2008