Odd

dagbokaboka - 50 nyanser av gråt

av (redaktør).

Falck forlag 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Odds Ballklubb. For alle med en viss interesse for fotballhistorie, er navnet meislet i stein. Laget fra Skien spilte de ni første cupfinalene. Grenland var fotballens vugge i Norge. Og Odd-navnet klang så godt at en viss klubb fra Trondheim både kopierte navnet og draktene til laget i Skien. Men da toppdivisjonen fikk sin nåværende form, forsvant Odd fra toppfotballkartet. De ble borte i 36 år. I 1999 var laget tilbake i toppen. Året etter tok de sin 12. Norgesmester-tittel, og klubben tok tilbake sin rettmessige plass blant eliten. Og tribunekulturen tok form, ikke minst gjennom supporterklubben Oddrane, spissformulert gjennom den populære nettspalten Dagboka med sine skråblikk på klubben i deres hjerter. Dagboka er tilbake, og i denne boka presenterer skribentene tilbakeblikk på årene etter opprykket i 98 og frem til årets sesong, med nytt stoff, men i samme stil. Ingen tar Odd på kornet som folket bak Dagboka.

Forlag Falck forlag

Utgivelsesår 2013

Serie Supporterserien 2013

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

1 bokelsker følger dette verket.