Barack Obama har gjeninnført talekunstens makt i amerikansk politikk. Når han bruker sine evner til å opptre offentlig, vekker han ikke bare dundrende applaus, han inspirerer også sine tilhørere til virkelig forandring. Denne boken forklarer hvordan du kombinerer retorikk, kroppsspråk og overtalelsens edle kunst til å skape en elegant presentasjon som bygger tillit og stimulerer til handling.
Forlag Hegnar media
Utgivelsesår 2012
Omtalt person Barack Obama
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.