Nynorsk som sidemål

øvingshefte med løysingar

av (forfatter) og Aksel Rolf Arnesen (illustratør).

Fagbokforlaget 2003 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gjer grunnleggjande kunnskapar om det nynorske formverket og har ei rekkje praktiske øvingar i å meistre dei ulike vanskane. Den er meint som ei hjelp for dei som har nynorsk som sidemål. Har oppgåver, eksamensoppgåve i norsk sidemål for den vidaregåande skolen frå frå 2003, eksamensoppgåve i norsk sidemål for grunnskolen frå 2003, utdrag frå sensorrettleiing, løysingar og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Nynorsk som sidemål er først og fremst meint som ei hjelp for deg som er elev i ungdomsskolen eller i den vidaregåande skolen med nynorsk som sidemål. For å kunne skrive god nynorsk må du ha grundig kjennskap til det nynorske formverket. Nynorsk som sidemål gir deg slik grunnleggjande kunnskap og samtidig mange praktiske øvingar i å meistre dei ulike vanskane. Når du arbeider deg systematisk gjennom heftet, blir du sikrare i det nynorske formverket, og sjølve skriveprosessen vil vere lettare og meir naturleg. I tredje utgåva er det gjort mindre endringar og rettingar. I tillegg til eksamensoppgåvene i norsk sidemål for den vidaregåande skolen frå 2003 er eksamensoppgåvene i norsk for grunnskolen frå 2003 tekne med. Også utdrag frå sensorrettleiingane er med i heftet. Nils Martin Hole har lang erfaring som norsklærar og arbeider ved Marikollen ungdomsskole i Bergen.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788245000634

EAN 9788245000634

Språk Nynorsk

Sider 128

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket