Omtale fra forlaget
Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig enn å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst.
Fra bunnen av mitt hjerte mener jeg at det er absolutt akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmarin, olivenolje og havsalt. Så i denne boken vil du finne gjærbakst i alle varianter – kjent og kjær søtbakst som skolebrød, solskinnsboller, hveteboller, kanelsnurrer, berlinerboller, wienerbrød og flettekringle; landbrød, baguetter og ciabatta med og uten surdeig, grove brød, loff og rundstykker med og uten frø og nøtter, grissini, bagels, pizza, calzone og flere alt-i-ett-brød med mettende fyll. Trivelig bakst!
Marit
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9788202259204
EAN 9788202259204
Språk Bokmål
Sider 154
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.