Omtale fra forlaget
"Fra bunnen av mitt hjerte mener jeg at det er absolutt akkurat like trendy å bake en søt og deilig prinsessekake som focaccia med rosmaring, olivenolje og havsalt."Jeg elsker å bake! Det finnes nesten ikke den ting i verden som er mer avslappende og deilig enn å elte i vei på en gjærdeig. Det er det samme om den er søt, salt eller sur. Og så lukter det jo så helt fantastisk godt av nystekt gjærbakst.
Her er søtbakst som skolebrød, prinsessekake, kanelsnurrer, solskinnsboller, kringle med sjokolade- og mandelfyll, wienerbrød, tekake, laup og berlinerboller. Grissini, ciabatta, focaccia, calzone, pitabrød, bagels, egyptiske brødringer og tyrkisk pizza hører til de importerte, og av nyskapninger har Marit mange fristende fylte brødvarianter, for eksempel pottebrød med fyll, brød med nugatti og med ost og spinat. Her er fint brød og grovt brød, brød med og uten surdeig, valnøttbrød, horn, rundstykker, scones, tebriks og croissanter
- i alt ca. 80 oppskrifter på bakst til frokost, til lunsj, til å ha med ut på tur, til ettermiddagskaffen, til middag og til kvelds.
Fotografektemannen Øystein Westlie supplerer med frodige bilder.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788202239145
EAN 9788202239145
Språk Bokmål
Sider 154
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
13 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.