Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på bakst til hverdags, fransk frokost, søndagsbrunsj, matpakken, middag, turmat og enkel gjestemat. Et eget kapittel har oppskrifter på brødbakst. Det er også egne kapitler med fakta om verdikjeden, og med råd om ingredienser, fremgangsmåte og ernæringsinnhold med mer. Har register.
Omtale fra forlaget
Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød, eller smaken av en fersk blings med smør, fra et brød som ennå er varmt? Dette er boken for alle som vil bake sitt eget gode og sunne brød. Boken er instruktiv og veiledende også for deg som ikke har bakt brød før. Den gir deg enkle og gode oppskrifter på et stort antall bakverk, fra de groveste brødene med bygg og havre, til den fine festloffen og pizzaen.Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn. Lederen for bakelandslaget, André Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.Torunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog, jobber som daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn og er selv en ivrig baker.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788281880245
EAN 9788281880245
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket