Nybakt til alle måltider

av (forfatter).

Versal 2009 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på bakst til hverdags, fransk frokost, søndagsbrunsj, matpakken, middag, turmat og enkel gjestemat. Et eget kapittel har oppskrifter på brødbakst. Det er også egne kapitler med fakta om verdikjeden, og med råd om ingredienser, fremgangsmåte og ernæringsinnhold med mer. Har register.

Omtale fra forlaget

Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød, eller smaken av en fersk blings med smør, fra et brød som ennå er varmt? Dette er boken for alle som vil bake sitt eget gode og sunne brød. Boken er instruktiv og veiledende også for deg som ikke har bakt brød før. Den gir deg enkle og gode oppskrifter på et stort antall bakverk, fra de groveste brødene med bygg og havre, til den fine festloffen og pizzaen.Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn. Lederen for bakelandslaget, André Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.Torunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog, jobber som daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn og er selv en ivrig baker.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788281880245

EAN 9788281880245

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket