Nummer 8-10 lærernettsted består av én Lærerens digitalbok og én Lærerens bok for hvert trinn. I tillegg fins det kapittel- og terminprøver, løsninger og verktøyopplæring i Excel og GeoGebra.
Lærerens digitalbok er en digital versjon av læreboka beriket med undervisningsfilmer fra Twig. Filmene har en varighet på rundt 3 minutter, og kan fungere som motiverende innledning til et tema, som utgangspunkt for en klassesamtale, eller som oppsummering av gjennomgått lærestoff. Filmene finnes både plassert i læreboka der de har relevans til lærestoffet, og samlet i en egen oversikt.
Lærerens bok er en lærerveiledning. Hver side i boka inneholder en forminsket side av læreboka, og er en metodisk veiledning som gir didaktiske tips til arbeid med stoffet i klasserommet.
Et abonnement på Nummer 8-10 lærernettsted kan brukes av alle lærerne ved skolen som underviser i faget.
Utgivelsesår 2014
Format Digital ressurs