Omtale fra forlaget
Poly Nostimo!
Her er oppskrifter på tradisjonell gresk mat laget av de ulike sesongers ferske råvarer. Hovedjobben er å kutte grønnsaker som løk, tomat, squash, gulrot, auberginer og paprika i passe biter for deretter å blande det med friske urter som oregano, dill og persille. Boka inneholder både vegetarretter med bønner og linser, og retter med fisk, skalldyr og litt kjøtt. I tillegg brukes det meieriprodukter som yoghurt og ost og selvfølgelig olivenolje. De samme råvarene blir til ulike smakfulle retter ved å endre litt på tilberedningsmåten og ingrediensene.
Oppskriftene til Daphne er gjennomprøvde og svært pedagogisk lagt opp. Hun kommer med tips om hva som eventuelt kan erstatte råvarer du mangler og hvordan du kan forenkle kompliserte oppgaver. I tillegg får vi interessante historier rundt oppskriftene og familielivet på Lesvos.
Forlag Kapabel
Utgivelsesår 2024
Format Innbundet
ISBN13 9788281633063
EAN 9788281633063
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket