Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway).
Omtale fra forlaget
Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway).
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1986
Format Innbundet
ISBN13 9788203153457
EAN 9788203153457
Omtalt sted Norge
Språk Tysk
Sider 126
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket