Norwegian food

do they really eat this?

av (forfatter), Elise H. Kollerud (illustratør) og Julien S. Bourrelle (oversetter).

Mondå 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Welcome to the weird and surprising world of Norwegian food traditions. "Norwegian Food: Do they really eat this?" is an entertaining introduction to the 22 most notorious Norwegians dish developed since the Viking age and which continue to be popular today.
It takes the reader through the history of traditional Norwegian food, why Norwegians developed these dishes and how these allowed Norwegians to survive the harsh climate of this country at the top of Europe.
The book also provides the culinary background to understanding the surprising social behaviours you will observe in Norway. Understanding food traditions gives insights into how society works and how local people live and communicate.

Bokdetaljer

Forlag Mondå

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788293622123

EAN 9788293622123

Genre Humor

Omtalt sted Norge

Språk Engelsk

Sider 121

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Enda flere leste bøker i 2021.


Godt sagt! (0) Varsle Svar