Norwegian cakes and cookies

av (forfatter).

2012 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Norway's most acclaimed pastry chef, Sverre Saetre, brings his latest tempting dessert discoveries to the table with recipes for everything from decadent cakes, tarts, and puddings to candied fruits, chocolate confections, and cookies. Saetre's desserts are anchored in Norwegian tradition, such as Fyrstekake (layers of rich butter pastry with a marzipan filling), Kokosboller (chocolate-coconut truffles), and Tilslorte bondepiker (sweet fruit compote with whipped cream), but his creative twists make each sweet dish original.Saetre applies his years of professional expertise and his personal creative flair to this culinary collection, using wonderful ingredients in exciting ways to create new and delicious flavors. From sweet and simple fruit-based confections to more complex pastries and chocolates, Norwegian desserts have never been so exciting.Each of the fifty recipes is accompanied by the luscious photography of Christian Brun, and Saetre also includes a chapter on essential basics such as pie and tart crusts, vanilla custard, and dark chocolate glaze, with useful tips for beginning and expert bakers alike.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9781616085568

EAN 9781616085568

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket