Kom i gang med arbeidsrettet norskopplæring på en morsom og praktisk måte. NorskPluss Arbeid - Hjemmetjeneste og sykehjem lar deltakerne utforske reelle situasjoner fra hjemmetjeneste og sykehjem.
Læremiddelet passer for deltakere som mestrer norsk på A2-nivå, eller høyere, og som ønsker å styrke sine språkkunnskaper i en relevant arbeidskontekst.
Vi følger nyansatte Astor og Emily i møte med beboere, pårørende og kollegaer.
Læremiddelet fokuserer på god kommunikasjon med beboere, hjemmeboende, pårørende og kollegaer, samtidig som deltakeren får viktig kunnskap om arbeidsoppgaver, rutiner og typiske hendelser på arbeidsplassen.
Med en kombinasjon av autentiske tekster, begrepsinnlæring og oppgaver gjør NorskPluss Arbeid - Hjemmetjeneste og sykehjem det mulig å starte arbeidsrettet norskopplæring på et tidlig tidspunkt.
Det følger også med en metodisk lærerveiledning, med tips og inspirasjon til arbeid i klasserommet.
I tillegg til nettressursen finnes det også en egen tekstbok med flere tekster og oppgaver.
Forlag Cyberbook
Utgivelsesår 2024