Norske meteoritter

boken om de norske romsteinene

av (forfatter), Morten Bilet (forfatter), Øivind Thoresen (forfatter) og Rune Selbekk (forfatter).

Kunstbokforlaget Den gyldne banan 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Nå kommer praktverket NORSKE METEORITTER - om langreiste stein fra ytre verdensrom, en billedbok å drømme seg bort i. Årets lekreste gavebok for naturinteresserte!
Meteoritter er sjeldne steiner fra verdensrommet som en gang i blant faller ned på Jorden. De kan fortelle oss om Solsystemets tilblivelse, kanskje gi svar på om det finnes liv på andre planeter, og mye annet. Fra tidenes morgen er det kun funnet 16 meteoritter i Norge, men hver enkelt av dem forteller en unik historie.
NORSKE METEORITTER er den første boka om disse spennende romsteinene
med sylskarpe fotos, omtale og beskrivelse av hver enkelt meteoritt, historier, avisutklipp, tynnslip, norske meteorfotos, kometer, egne kapitler om de tre norske meteorittkraterne, om hvordan du kan gå på meteorittjakt, og om mikrometeoritter, som alle kan finne i nærmeste takrenne. Dette passer for alle aldre - bli med i jakten!
Etter det spennende meteorittfallet i Oslo 2012/2014, og ikke minst den gigantiske meteoren i Tsjeljabinsk (Russland) i fjor, har de sjeldne romsteinene preget nyhetsbildet som aldri tidligere. Verdensrommet og meteoritter er godt nyhetsstoff, og praktverket NORSKE METEORITTER presenterer for første gang dette emnet på en lettfattelig måte. Det er en påkostet originalproduksjon: luksusformat, fantastiske fotos, innbundet hard cover - årets lekreste sakprosabok!
NORSKE METEORITTER er laget i et unikt dugnadssamarbeid mellom Naturhistorisk Museum ved Rune Selbekk, meteorittekspert Morten Bilet, mineralfotograf Øivind Thoresen, og mikrometeorittforsker Jon Larsen. Boken utgis av Kunstbokforlaget DGB i begrenset opplag, kun 1000 nummererte og signerte eksemplarer.

Bokdetaljer

Forlag Kunstbokforlaget Den gyldne banan

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

EAN 7029660051101

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket