Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken er en guide til dem som vil lage norsk tradisjonsmat, men som samtidig vil tilføre måltidene nye impulser. Den inneholder 90 tradisjonsrike oppskrifter med 155 unorske varianter, og den gir råd og informasjon om maten vi lager. Har oppskrifts- og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Hva er egentlig norsk mat? Norge er et land i forandring. Det synes forfatterne av Norsk & unorsk at den norske hverdagskosten også burde være. Derfor er dette en kokebok full av velsmakende og overraskende forslag til hvordan tradisjonell, norsk mat kan smake i møte med resten av verden. Dette er en guide til dem som vil lære å lage mat på tradisjonelt vis, men som samtidig vil tilføre måltidene nye, smakfulle impulser.
I tillegg til 85 tradisjonsrike oppskrifter med 155 unorske varianter får vi vite en masse om maten vi lager . her er praktiske råd og spennende informasjon i skjønn forening. Henry Notaker vet mye om norsk mat, og i Norsk & unorsk kan vi lese om hva man tidligere spiste her i landet, og hvordan kostholdet har endret seg fram mot vår tid.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788203229060
EAN 9788203229060
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 237
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket