Lydboka omfatter hele tekstboka innlest i tillegg til lydlæreoppgaver til arbeidsbøkene. For bestilling av den digitale lydboka, send e-post til digitalt@fagbokforlaget.no Norsk nå! er et komplett nybegynnerverk i norsk for voksne innvandrere og dekker nivå A1 og A2. Verket passer for spor 2 med langsom til middels progresjon. Norsk nå! har rik bildestøtte og legger opp til mye muntlig aktivitet. · Autentiske foto og rik bildestøtte · Dialoger og muntlig aktivitet · Rolig progresjon og mange oppgaver · Lesetekster og støttet skrivetrening · Mange lytteøvinger · Virkelighetsnært og engasjerende · Oppdatert tematikk og i tråd med læreplan Norsk nå! består av: · Tekstbok · Arbeidsbok A1 · Arbeidsbok A2 · Lydbok · Øvinger i lytteforståelse (bok+CD) · Lærerveiledning · Nettressurs for deltakere og lærere · Digital utgave av tekstboka · Plakat med spørreord på flere språk · Ordlister på flere språk
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2017