Alfabetisk fortegnelse over latinske og norske medisinske ord og uttrykk med enkle forklaringer i norsk språkdrakt. Boken er ment å være til hjelp for offentlig forvaltning, trygdekontorer, sosialinstitusjoner, forsikringsselskaper og medisinsk hjelpepersonell til å forstå latinske og norske sykdomsbetegnelser, undersøkelsesprosedyrer og behandlingsopplegg i legeerklæringer, attester, diagnoseangivelser, dødsattester, uttalelser fra medisinsk sakkyndige m.v.
Forlag Sem og Stenersen
Utgivelsesår 2002