Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.
Omtale fra forlaget
Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1988
Format Innbundet
ISBN13 9788200036050
EAN 9788200036050
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket