Norsk mat gjennom tidene

tradisjonsmat fra naturens spiskammer

av (forfatter), Gudrun Ulltveit (forfatter) og Bengt Wilson (illustratør).

Damm 1993 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatterne viser her et utvalg norsk tradisjonsmat, basert på norske råvarer. Formålet er å lære leseren å benytte de norske råvarene. Her er oppskrifter, historikk, illustrasjoner, samt et innholdsregister bak i boka.

Omtale fra forlaget

Forfatterne viser her et utvalg norsk tradisjonsmat, basert på norske råvarer. Formålet er å lære leseren å benytte de norske råvarene. Her er oppskrifter, historikk, illustrasjoner, samt et innholdsregister bak i boka.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 1993

Format Innbundet

ISBN13 9788251204224

EAN 9788251204224

Serie Levende norske tradisjoner

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket