Norsk julemat og julebakst

av (forfatter).

Cappelen Damm faktum 2012 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Juletradisjonene står veldig sterkt i Norge, og julefeiringen skal helst være slik den pleier når vi samler oss til denne vår største familiehøytid. Vi gleder oss sammen over julens budskap og minnes de gode følelsene fra barndommens julefeiring.
Noe av det aller viktigste ved denne høytiden er julematen, og i denne boken har Wenche Andersen samlet det meste og beste av de norske oppskriftene på tradisjonsrik, norsk julemat.
Julebakst, med bl.a. pepperkaker og alle de andre småkakene, samt julebrød.
Julekoldtbord, med bl.a. silderetter, gravet og røkt laks, kabareter, laksemousse, julesalater.
Kjøttpålegg som lammerull, sylteflesk og posteier.
Julemiddager, som ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, kalkun, juleskinke, røkt lammelår, lutefisk, kokt juletorsk.
Og tilbehør av mange slag, som waldorfsalat og potetsalat.
Julegrøt med rømme eller risengryn.
Juledesserter som fruktsalat, riskrem, multekrem og karamellpudding.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm faktum

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202386382

EAN 9788202386382

Språk Bokmål

Sider 89

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket