Norsk fysikalsk medisin

av (redaktør), Andriy Melnykov (illustratør) og Yngve Steensæth (illustratør).

Fagbokforlaget 2007 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar bl.a. for seg muskel- og skjelettlidelsenes omfang, klinisk undersøkelsesmetodikk, behandlingsmetoder og trygde- og forskningsmedisin. Den omtaler også kroppens ulike regioner og beskriver regionenes funksjonelle anatomi. De fleste viktige lidelser innen fysikalsk medisin er omtalt, og det er lagt vekt på diagnostiske kriterier og supplerende undersøkelser. Det gis konkrete behandlingsforslag ved hver enkelt diagnose. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Dette er andreutgaven av denne populære basisboken i fysikalsk medisin. Den er gjennomgående oppdatert og revidert med noen nye kapitler. Første del omtaler forekomst, sener, ledd, muskulatur og smerte. Trygdemedisindelen er oppdatert ifølge ny lovgivning og innføringen av NAV. Kliniske undersøkelser, vurdering av funksjon og behandling danner overgangen til andre del av boken, som har en problemorientert tilnærming og omtaler kroppens ulike regioner. Muskelsmerter, subjektive helseplager og muskel- og skjelettproblemer hos barn og unge avslutter boken. Hvert kapittel avsluttes med en oversikt over viktige nettadresser, guidelines, referanseverk og oversiktsartikler. Bokens målgrupper er medisinerstudenter, fysioterapistudenter, allmennpraktikere og leger under spesialistutdanning i fysikalsk medisin og rehabilitering. Niels Gunnar Juel er seksjonsoverlege for poliklinikken ved avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering, Ullevål universitetssykehus.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788245005578

EAN 9788245005578

Språk Bokmål

Sider 303

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket