Norges beste restauranter 1997

av (redaktør) og Ellen Auensen (illustratør).

Norsk hotell og restaurantguide 1997 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Med presentasjon av 116 restauranter innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø og Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnumre, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i New York, London, Paris, Brussel, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.

Omtale fra forlaget

Med presentasjon av 116 restauranter innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø og Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnumre, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i New York, London, Paris, Brussel, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.

Bokdetaljer

Forlag Norsk hotell og restaurantguide

Utgivelsesår 1997

Format Heftet

ISBN13 9788299281355

EAN 9788299281355

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 170

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket