Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med presentasjon av 116 restauranter innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø og Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnumre, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i New York, London, Paris, Brussel, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.
Omtale fra forlaget
Med presentasjon av 116 restauranter innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø og Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnumre, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i New York, London, Paris, Brussel, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.
Forlag Norsk hotell og restaurantguide
Utgivelsesår 1997
Format Heftet
ISBN13 9788299281355
EAN 9788299281355
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 170
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket