Norges beste restauranter 1996

av (redaktør), Carl Johan Berg (redaktør) og Ellen Auensen (illustratør).

Norsk hotell og restaurantguide 1996 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Blant de over 5000 spisesteder som finnes i Norge, har man valgt ut over 100 som man mener er de beste innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø, Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnummer, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i London, Paris, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.

Omtale fra forlaget

Blant de over 5000 spisesteder som finnes i Norge, har man valgt ut over 100 som man mener er de beste innenfor de tre kategoriene Gourmet & internasjonal, Tradisjonell & miljø, Etnisk & eksotisk. Boken inneholder oversikt over adresser og telefonnummer, åpningstider og prisnivå. Dessuten presenteres en oversikt over anbefalte restauranter i London, Paris, København, Gøteborg, Stockholm og Helsingfors.

Bokdetaljer

Forlag Norsk hotell og restaurantguide

Utgivelsesår 1996

Format Heftet

ISBN13 9788299281348

EAN 9788299281348

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket