Omtale fra forlaget
Bent Stiansen serverer oss en kokebok med mer enn hundre nye oppskrifter, og som garnityr tar han oss med på en kulinarisk rundreise til alle Norges landsdeler. I 2014 var det tyve år siden Bent Stiansen åpnet sin Michelin-stjernerestaurant Statholdergaarden (ingen restaurant i Norden har hatt en stjerne lenger enn denne). Gjennom årene har han hatt mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget, og mange av dem driver i dag sine egne restauranter. Stiansen har besøkt tyve av sine gamle matelever, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen og Stavanger i vest til Lillehammer og Oslo i øst. Han har laget mat med dem, blitt med på besøk til lokale råvareprodusenter og smakt på restaurantenes egen personalmat. Boken består av alt fra husmannskost og enkle hverdagsretter til vidunderlige festoppskrifter. Norge rundt med Bent Stiansen er for øvrig et veldedighetsprosjekt hvor inntektene går til en kokkeskole (Heritage House) for fattige ungdommer i Inle Lake nord i Myanmar.
Forlag Font
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788281692909
EAN 9788281692909
Språk Bokmål
Sider 317
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket