Omtale fra forlaget
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer - ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting - fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788241908699
EAN 9788241908699
Språk Bokmål
Sider 136
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Spørsmål og svar om alt mulig - grei å bruke. Jeg har laget en fin oppgave til et styremøte for bibliotekarer i dag ;)
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket