Når fargene danser på himmelen, virker det nesten som magi. Det er ikke rart at det har fått menneskene til å undre seg gjennom historien. I dag øker interessen for nordlys, samtidig som at ny teknologi varsler nordlys og analyserer magnetismen i atmosfæren. Alle tegn tyder på at vi vil se mye nordlys i årene som kommer. Sola går inn i en aktiv fase, og vil få himmelen til å lyse opp i grønt, rosa, blått og rødt til undring og begeistring for oss som står under det. Nordlyset er noe av det vakreste Norge har å by på, og Norge er det beste stedet å se nordlyset. Med litt hjelp fra denne lydboka blir det lettere å finne nordlyset på egenhånd. I tillegg lærer vi hva nordlyset er, og hva det kan fortelle om verden her nede på jorda. Med denne lydboka kan du lytte og kikke opp mot himmelen og vite hva som danner nordlyset akkurat denne kvelden.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202828394
EAN 9788202828394
Veldig flott skrevet bok om Nordlyset! Lettlest og skrevet veldig bra med fakta.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.