Nordens pattedyr

av (forfatter), Elisabeth Hagström (forfatter), Bo Lundwall (illustratør), Stein Gabrielsen (oversetter) og Per Ole Syvertsen (medarbeider).

Gyldendal 2011 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka beskriver 116 pattedyrarter som regelmessig forekommer i Norden eller tilgrensende områder, inkludert pattedyr som lever i havet. Den beskriver dyrenes livsmiljø, vaner, forplantning og føde, har fakta om kroppslengde, vekt og antall unger, og utbredelseskart.

Omtale fra forlaget

En bok for alle naturvenner

Nordens pattedyr er for alle naturinteresserte mennesker. Boken tar for seg alle ville pattedyr som regelmessig forekommer i Norden. Totalt beskrives 116 arter -- alt fra staselige hjortedyr til uanselige smågnagere. Til og med pattedyrene som lever i havet, seler og hvaler, er tatt med.Detaljrike illustrasjoner og interessante tekster forteller om dyrenes livsmiljø, vaner, forplantning og favorittføde. For alle arter finnes det faktaruter som blant annet angir kroppslengde, vekt og antall unger. I tillegg er det utbredelseskart som antyder i hvilke områder man kan treffe på de ulike artene. Boken er bearbeidet for norske forhold av zoolog Per Ole Syvertsen

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788205414860

EAN 9788205414860

Omtalt sted Norden

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket