Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir et innblikk i den nyskapende København-restauranten Noma. Kjøkkensjef René Redzepi gir her innsyn i sin kreative matfilosofi, sitt forhold til leverandører og bruk av sesongbetonte nordiske råvarer. 90 oppskrifter presenteres, og Olafur Eliasson og Rune Skyum-Nielsen bidrar også med tekster om bl.a. Nomas historie og Redzepis utvikling som kjøkkensjef. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Nordisk matkunst
NOMA-kokeboken er en helt unik utgivelse, boken er utstyrt som en kunstbok og for noen vil den bli en kultbok. For alle som er interessert i eksepsjonelle rettermed smak av nordisk natur er den uunnværlig. René arbeider med stor kjærlighettil råvarene og ekstrem presisjon. Her er det oppskrifter å bryne seg på foralle hobbykokker, og nye smaker å oppleve. René skriver i boken om sine reiserog besøk til eventyrlige plasser i Norden og møter med genuine nordiske smakerog småskalaprodusenter.
Nordisk smak og det nordiske kjøkken er på verdenstoppen, og NOMAer den nordiske smakens høyborg. I2010 ble København-restauranten NOMA kåret til verdens beste. I 2011 delte detre skandinaviske deltagerne alle medaljeplassene i kokke VM -- Bocuse d'Or. I denne kokeboken utforsker René de nordiskesmakene og råvarene, maten han tilbereder er tuftet på et nordisk manifestlaget av blant andre Eyvind Hellstrøm og Claus Meyer.
RenéRedzepi er kjent fra tv-serien om NOMA, og fra media. Han har tidligere arbeidetpå restaurantene elBulli og The French Laundery. René kommer tilNorge for å lansere sin unike bok. De eminente fotoene i boken er tatt av DitteIsager.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788281881075
EAN 9788281881075
Omtalt sted København
Språk Bokmål
Sider 354
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket