Dette er en bok som egner seg for alle som har en interesse for coaching og NLP (nevro lingvistisk programmering/psykologi). Boken inneholder flere hundre effektive coachingspørsmål og nyttige teknikker - alt samlet på et sted.
Forfatterne ønsket å samle de mest brukte teknikkene i en praktisk håndbok som kan være en ledsager i hverdagen for coacher, rådgivere, veiledere, helsepersonell, konsulenter, HR sjefer, mentaltrenere og andre som anvender motiverende intervju og/eller har en coachende væremåte. Den skal være en praktisk ressurs som gir teknikker og modeller som har vist seg effektive innenfor coaching, NLP, mental trening og kommunikasjon. Målet er å gi leseren en bok som kan brukes når man søker å legge til flere praktiske teknikker til sin verktøykasse.
Forlag Nordic Coach & NLP Academy
Utgivelsesår 2014
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.