Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren, som driver flere Nobu restauranter, avslører i denne boken sine kokkehemmeligheter, og essensen i det japanske kjøkken. Boken har et eget kapittel om sushi, og et lite kapittel om drikke til maten. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Forfatteren, som driver flere Nobu restauranter, avslører i denne boken sine kokkehemmeligheter, og essensen i det japanske kjøkken. Boken har et eget kapittel om sushi, og et lite kapittel om drikke til maten. Har ordliste og register.
Forlag Quadrille
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9781903845202
EAN 9781903845202
Omtalt sted Japan
Språk Engelsk
Sider 200
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket