Nick Stone finnes ikke; han har ikke fast arbeid og bor ikke noe sted. I alle fall ikke offisielt. Nick Stone er hemmelig agent, frilanser for britisk etterretning. Går oppdraget galt, toer oppdragsgiver sine hender ... Den britiske Midtøsten-eksperten Sarah Greenwood er vakker, viljesterk, slu og uberegnelig – hun er den eneste kvinnen Nick Stone har elsket. Når britene får beskjed om at Sarah har forsvunnet, et eller annet sted i USA, blir Nick satt på saken. Sarah har kjennskap til en konspirasjon som kan velte et amerikansk forsøk på å skape fred i Midtøsten. Ingen vet hva hun akter å bruke kunnskapen til, og britiske og amerikanske myndigheter tar ingen sjanser: Sarah må hentes inn til avhør – får de ikke tak i henne, vil hun bli ofret i striden. Nick Stone sendes ut på tokt. Et eventyr som kanskje vil bli hans siste.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202737948
EAN 9788202737948
Serie Nick Stone (2)
Genre Agenter og spioner Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.