I denne boken får vi vite hva som er den eldste typen insekt, hva som er fluenes livrett, hva som er likheten mellom bensin og brød, hvordan man kan starte et hjerte som har stoppet, hvem som var den første på månen, hva lyd er og mye mer. Med register.
En ny bok i den morsomme og lærerike Newton-serien. Newton-bøkene er basert på TV-programmet med samme navn, og Newton 1, som utkom i fjor, ble svært populær hos de unge leserne.
I Newton 2 får vi vite enda mer om all verdens naturvitenskapelige .greier.. Ole André Sivertsen forteller lettfattelig og artig om hva som må til for å fly, at fisker kan lage lyd, om de første astronautene, hva man kan bruke et grantre til, pluss mye, mye mer. Bøkene har også små fortellinger, og de er herlig illustrert av Mai Lindberg.
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788203244742
EAN 9788203244742
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.