I denne boken kan du lære om å koble dine datamaskiner i et nettverk, fra enkle fildelingsløsninger til mer avanserte systemer. I boken kan du lese om nettverk som kjører med og uten kabler, og om hvordan du kan utnytte Windows' nettverkskapasitet, som er gratis. Du vil også kunne velge nettverksløsninger som passer deg og dine behov. Alle prosedyrer, produkter og applikasjoner som er beskrevet i boka, er uavhengige av om du har behov for å sette opp et enkelt nettverk hjemme eller i en mindre bedrift. Boken egner seg både som undervisningsbok og som en personlig guide til å sette opp og bruke et enkelt nettverk. Har stikkordregister.
I denne boken vil du lære alt om å koble dine datamaskiner i et nettverk, fra enkle fildelingsløsninger som involverer en enkel kabel, til mer avanserte systemer som kobler opp hjemmet eller kontoret ditt. Å koble alle dine datamaskiner i et nettverk, er verken vanskelig eller dyrt. Alle kan gjøre det uten store kostnader. I denne boken vil du lære alt om å koble dine datamaskiner i et nettverk, fra enkle fildelingsløsninger som involverer en enkel kabel, til mer avanserte systemer som kobler opp hjemmet eller kontoret ditt. Du vil lære om nettverk som kjører med og uten kabler, og du vil lære hvordan du gratis utnytter Windows nettverkskapasitet. Du vil kunne velge nettverksløsningen som passer best for deg og dine behov. Alle prosedyrer, produkter og applikasjoner beskrevet i boken er identiske, uavhengig om du har behov for å sette opp et enkelt nettverk i hjemmet eller i en mindre bedrift. Boken egner seg både som kursbok i undervisning og som en personlig guide til å sette opp og bruke et enkelt nettverk . målet er å ha det gøy mens du gjør det!
Forlag Gyldendal akademisk
Utgivelsesår 2002