Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Inneholder oppskrifter på rå mat. Boka viser hvordan du kan tilberede drikke med frukt, grønnsaker, spirer og frø, og retter med kjøtt, fisk, og grønnsaker. I tillegg gir boka råd om helse, og informasjon om tilbereding av rå mat. Har register.
Omtale fra forlaget
Dette er boken for den helsebevisste forbruker. Tilhengerne av "raw food" sverger til rå mat der næringsstoffene ikke tapes gjennom koking og steking. I "Nesten helt rått" viser Suzannah Olivier veien til et kosthold rikere på matens naturlige sunnhet. Grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk er ypperlige kandidater for knasende gode oppskrifter fulle av enzymer, enzymaktivitet, vitaminer og mineraler. Her får du informasjon om næringsinnhold og helseeffekter for alle oppskriftene, og boken gir praktiske råd om spiring, tørking, gjæring og saftpressing. Rått er hot - og kan være utrolig godt. Oppskriftene finner du i "Nesten helt rått".
Forlag Tun
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788252930740
EAN 9788252930740
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket