Ned i vekt!

en liten guide til stor endring

av (forfatter) og Lisbeth Kristoffersen (oversetter).

Gyldendal 2018 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Velkommen til et sunnere og slankere deg! Denne lille boken gir korte og konsise råd som tar deg raskt ned i vekt. Med bedre helse som bonus!

Forfatteren av denne boken Bernadette Fisers var «tjukk». Hun var faktisk sykelig overvektig og hun hadde forsøkt mange strenge dietter og kostholds-regimer. Det hun trengte, var en livsstilsendring.
Hva kunne en 50 år overvektig makeup-artist gjøre? Jo hun kunne gå systematisk til verks og studere medisinsk forskning så vel som helsevanene til dem hun jobbet med, og sette dette sammen til en metode. Resultatet av arbeidet ble denne boken.
Bernadette gikk selv ned 30 kilo på 30 uker ved å følge sin egen metode. Uansett om du vil redusere livvidden med noen centimeter eller gå ned mange kilo, er dette en praktisk, enkel og smart guide.
Metoden er trygg for helsen din, ukomplisert og enkel å forstå, og sist, men ikke minst: Den er effektiv. Denne boken er lettlest! Her fins ingen omstendelige oppskrifter eller vanskelige løsninger, men bare kortfattede og tydelige råd. Om en drøy time kan du være på vei til et sunnere og slankere liv.
Bernadette lister opp 31 regler som garanterer for både vektnedgang og helsegevinster.
All slanking bør diskuteres med en lege, men helsegevinstene ved å ha en normal BMI og ved å spise sunt er udiskutabelt store.
Om forfatteren
Bernadette Fisers er hår- og makeup artist, og har arbeidet internasjonalt med kjente artister og modeller. Dette er hennes første bok, og den er solgt til 20 land.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788205506862

EAN 9788205506862

Språk Bokmål

Sider 135

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket