Dette er en bok for aktive kvinner i alle aldre om hvordan takle et hektisk liv og samtidig ta vare på deg selv. I boka er helhetstanken grunnleggende. Kropp og sinn henger sammen med naturlig og god mat, harmoniske omgivelser i hjemmet, positiv tenkning og avslappings- og strekkøvelser. Med naturlig skjønnhetspleie får hud og hår ny glød, du ser flott ut og føler deg bedre. Har register og litteraturliste.
Er du blant dem som kontinuerlig prøver å sjonglere hjemmeliv, arbeid og forhold? Føler du at du aldri har tid for deg selv? Glemmer du å puste med magen, og mangler livet ditt balanse? Er svaret ja, ja, ja og ja er denne boken for deg. Naturlig livsstil er en praktisk og jordnær bok for aktive kvinner i alle aldre om hvordan takle et hektisk liv og samtidig ta vare på deg selv. Ta i mot inspirasjon til å endre livsstil slik at det slår ut i et sunt og positivt liv med sprut! I naturlig livsstil er helhetstanken grunnleggende. Kropp og sinn henger sammen med naturlig og god mat, harmoniske omgivelser i hjemmet, positiv tenkning og avslappings- og strekkøvelser. Med naturlig skjønnhetspleie får hud og hår ny glød, du ser flott ut og føler deg bedre. Forfatteren løfter ingen moralsk pekefinger, men påpeker at selv små endringer kan gjøre utrolig mye for det livet du lever, til beste for deg selv og dem rundt deg.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788202195540
EAN 9788202195540
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.