Kjøp boka hos ark.no

NATUR-LEKSIKON Damms Naturleksikon på CD-ROM gir deg en underholdende og lettfattelig innføring i naturens verden. Gjennom hundrevis av artikler, videoer og animasjoner kan du utforske habitater og regioner, få et levende bilde av dyr, fisk og planter fra hele verden, lære om jordens klima og miljø og mye mer. En kilde til kunnskap og opplevelse for hele familien. Opplev forskjellige habitater gjennom flotte panoramabilder, og lær mer om dyrene og plantene som lever der. Se verden gjennom dyrs øyne i Syn hos dyr, gjett hvilken livsform som er avbildet i Fantastiske nærbilder, og klikk på Fuglelyder for å lytte til fuglesang fra hele verden. Fyldige artikkelsamlinger gir innblikk i alle sider av naturvitenskap. Her kan du lese om dyre- og planteliv, klima og miljø, hvordan jorden ble til, forhistoriske livsformer og mye mer. Tusenvis av kryssreferanser bringer deg til beslektede emner.

Forlag Damm

Utgivelsesår 2000