Doktor Sarah Baldwin drar i all hast til Boston sykehus med en ung pasient som er i ferd med å føde. Den tilsynelatende normale fødselen har plutselig blitt en kamp for livet. Mens Sarah kjemper for å redde mor og barn får hun vite at to kvinner allerede har har dødd under lignende omstendigheter. Det eneste disse tre kvinnene har felles er at de har tatt den samme urtemedisinen som Sarah har skrevet ut. Hun må slåss for sitt rykte og sin karriere og forstår at det må være en tilknytning mellom disse kvinnene og at det er en eller annen der ute som vil gjøre alt - til og med drepe - for å holde på hemmeligheten.
Forlag Arrow
Utgivelsesår 1999