Natten har ingen farger

av (forfatter).

Norske bøker 2009 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Romanen følger Jannicke Bjargo etter at hun som enslig kvinne bestemmer seg for å adoptere et barn. Den følger henne i møtet med adopsjonsbyrået og det norske byråkratiet, og fram til hun får adoptere ei jente fra India. Dette er forfatterens debutroman.

Omtale fra forlaget

Jannicke Bjargo var kommet i en 40-årskrise. Hun hadde hatt et fargerikt liv, men savnet av et barn var en smerte hun bar på. Hun hadde akkurat hatt et traumatisk brudd med en mann, og var kommet til den konklusjonen at hun kunne leve uten en mann, men ikke uten et barn. Fra hun var ganske ung, hadde hun sett for seg en tilværelse med minst fem barn. Skjebnen ville det annerledes. Men til tross for det, hadde hun aldri hatt et sterkt behov for å se egenfødte barn vokse opp. På sine reiser hadde hun i tillegg sett nok av sultne, tiggende og foreldreløse barn. Med ett slo tanken henne - adopsjon. En spennende tid stod foran henne. Hun ante at dette ville bli en lang kamp, men hadde ingen ide om hvordan det faktisk skulle gå. Natten har ingen farger forteller den sanne beretningen om utfordringene og gledene som forfatteren møtte, da hun som enslig kvinne i juli 1997 valgte å adoptere. Brit-Helle Bjerke ble født i Oslo i 1957. Hun er i dag bosatt i Bærum. Hun er utdannet økonom, og har i flere år jobbet med reklame og grafisk formgivning. De siste årene har hun vært hjemmeværende med sin datter og deres hunder. Natten har ingen farger er hennes debutroman.

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2009

Format Heftet

ISBN13 9788281121485

EAN 9788281121485

Språk Bokmål

Sider 185

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket