Forlag Kristiansen og Høyte
Utgivelsesår 1989
Leste en 1988 utgave utgitt av Kurer forlag men er vel den samme.
Aldri lest en bok om ufo/romvesen historier før ettersom det feltet er fullt av skrullinger som ønsker publisitet med fabrikerte historier. Men det er jo veldig spennende også. Whitley Strieber er jo heller ingen tilfeldig skrulling og han har så vidt jeg vet ikke trukket tilbake sine erfaringer som tull. Mye av boken går over hvordan han prøver å finne logisk forklaringer for det som har skjedd. Har han drømt? Blitt gal? Det virker ikke sånn og ingen psykologiske tester viser at han har blitt skrullete heller. Han gjennomgår hypnose for å huske flere detaljer. Det viser seg at mye er gjemt bak forsvarsminner konstruert i underbesvisstheten. Dette er meget interessant og ingen ny ide. Vet jo aldri om det faktisk skjedde eller hva det egentlig er som skjedde men det var verdt en gjennomlesing. Får se om jeg leser mer om dette temaet senere