Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir kunnskaper i kjemi og forståelse av kjemiske prinsipper, som vil gi bedre innsikt i hvordan og hvorfor de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Har stikkordregister og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788258405860
EAN 9788258405860
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 218
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket