Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg emballasjens tekniske sider og emballasjens betydning for salget av produktet. Med oppgaver, aktuelle nettsider, litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Dette emneheftet er skrevet for emnet emballasje i faget råstoff- og produksjonslære i videregående kurs 1 industriell næringsmiddelproduksjon, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Innhold: Næringsmiddelemballasje, hva og hvorfor, emballasjemateriale, emballering av næringsmidler, innpakkingsformer og -måter, emballasje som informasjons- og reklamemedium, emballasje i varedistribusjon og omsetning, vekselvirkninger mellom emballasje og miljø, emballasjen og forbrukerne, oppgaver, aktiviteter, hjelpeordliste.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788258405921
EAN 9788258405921
Språk Bokmål
Sider 117
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket