Når to x 4

fortellinger om Berte

av (forfatter) og Tina Soli (illustratør).

Gyldendal 2006 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder fire fortellinger om Berte. Når to vil bli kjent med hverandre: Bestemor og Berte snakker om hva man gjør når man har lyst til å bli kjent med noen. Når to er sinte på hverandre: Etter at Berte og mamma har vært uvenner og blitt venner igjen, snakker de om hvordan det er når for eksempel to hunder, eller to politimenn, er sinte på hverandre. Det er vanskelig å være den første som gir den andre en klem. Når to skal besøke bestemor: Berte og mamma snakker om hva for eksempel to kattunger, to spøkelser eller to pannekaker gjør når de skal besøke bestemor. Når to sier godnatt: Når Berte og mamma skal si god natt, lurer de på hva andre gjør når de sier god natt. De lurer på hva to katter gjør, hva to spøkelser gjør og hva to dinosaurer gjør når de skal si god natt.

Omtale fra forlaget

Humoristiske lekende hverdagshistorier som ungene elsker Berte er en populær jente blant de yngste, og her utgis fire av de fengende historiene om henne, samlet i en bok. Det handler om når to sier god natt, når de besøker bestemor, når to blir kjent med hverandre, og når de er sinte på hverandre.Godteri i bokform (Dagbladet)Humor og poesi for de minste (Aftenposten)Små perler for en kosestund (Hamar Arbeiderblad)Det merkelige med disse (.) små bøkene er at den voksne som leser, skjønner ingenting. Toåringen som ble lest for, var derimot helt oppslukt (Nationen)

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788205370074

EAN 9788205370074

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket