Når tegnene taler

hvis du hører budskapet tre ganger, bør du lytte!

av (forfatter) og Vigdis Fretheim (oversetter).

Damm 2007 Innbundet

Kjøp boka hos ark.no

Humoristisk, gripende og livsforvandlende! Når du lærer deg å tolke universets språk, vil du forstå at alt som skjer deg har en hensikt. Vi mottar hele tiden veiledning og hjelp, men vi er sjelden flinke nok til å lytte. Etter å ha lest Patricia Hellers selvbiografiske beretning vil du neppe lenger tro på tilfeldighetenes spill i ditt eget liv.

Forlag Damm

Utgivelsesår 2007

ISBN13 9788204137647

EAN 9788204137647

Genre Personlige beretninger

Mange ganger når vi dømmer noen, er det fordi vi er redde for å bli nettopp det vi fordømmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Fargenes forvandlende kraft - dine fargevalg betyr mer enn du aner" av Jane Struthers
  • "Åndens energi - gir svar på alle dine spørsmål" av Wayne W. Dyer
  • "Gudinneenergi" av Doreen Virtue
  • "Bruk ditt karma - med tilgang til din åndelige kode, kan du skape din egen skjebne" av Carmen Harra
  • "Indigobarna - hvem de er, hvorfor de er her og hva de skal lære oss" av P.M.H Atwater
  • "Numerologien avslører deg - om tallenes og bokstavenes mystiske betydning" av Glynis McCants
  • "Krystallenes univers - et redskap til selvutvikling" av Jette Holm
  • "Lysarbeiderens vei" av Doreen Virtue
  • "Livet på den andre siden - jorden er ditt midlertidige oppholdssted" av Sylvia Browne
  • "Klarsynt" av Sylvia Browne
  • "Tankens kraft" av Wayne W. Dyer
  • "Kropp, sinn og ånd - ta ansvar for egen livskvalitet" av Caroline Myss
Alle bokanbefalinger for dette verket