Når kreft gir kraft

rapport frå første halvår med kreftdiagnose

av (forfatter).

Samlaget 2006 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er ei skildring frå då forfattaren fekk ein kreftdiagnose 30. mars 2006, til han er i ferd med å avslutte første strålebehandlinga seks månader etter. I boka flettar han inn refleksjonar om sitt kristne livssyn, og viser korleis utvalde og tilfeldige bitar frå salmar, popmusikk og litteratur, TV-program, avisoppslag, turar i skog og fjell, møte med andre menneske og ulike arbeidsoppgåver no står fram i eit uventa og givande perspektiv.

Omtale fra forlaget

Hans Olav Tungesvik, i mange år ein av våre mest markante rikspolitikarar, psykiater, også kjend som populariserande .radiolege. i NRK, har skrive ei personleg skildring, frå 30. mars 2006 då han fekk vite at han hadde prostatakreft, til han er i ferd med å avslutte første strålebehandlinga seks månader etter. Legen er sjølv blitt pasient og er overraska over at han ikkje kjenner seg redd; i staden opplever han meir audmjukt at også han er dødeleg og kva som er viktig i kvardagen. I boka flettar han inn refleksjonar om sitt kristne livssyn, og viser korleis utvalde og tilfeldige bitar frå salmar, popmusikk og litteratur, TV-program, avisoppslag, turar i skog og fjell, møte med andre menneske og ulike arbeidsoppgåver no står fram i eit uventa og givande perspektiv. Ei lettlesen framstilling av ein sjukdom som stadig er vanskeleg å snakke om, skriven slik at den paradoskalt nok også blir ei alternativ gåvebok, til trøyst og opplysning.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788252169850

EAN 9788252169850

Omtalt person Hans Olav Tungesvik

Språk Nynorsk

Sider 91

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket