Når du har det travelt, gå langsomt

mer tid i en hurtig verden

av (forfatter), Werner Tiki Küstenmacher (illustratør) og Jan Vig (gjendikter).

Simplify 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken viser deg hvordan du kan styre tiden på en effektiv måte for å unngå stress, blant annet gjennom individuelt tilpassede tidsstyringsmetoder og ved å forbedre din personlige work-life balance. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Klassikeren Når du har det travelt, gå langsomt. Mer tid i en hurtig verden. 4 skritt til tidssuverenitet og effektivitet. Seiwerts bøker har solgt i mer enn 3 millioner eksemplarer, nå på norsk. Mer tid i en hurtig verden. Svaret på tempo trenden i vår tid er en harmonisk tidsbalanse, "speed" og "downsizing", yrkesmessige krav og private ønsker. Den ledende tidsstyrings-ekspert Lothar J. Seiwert viser deg, hvorfor det å spare tid ikke er tilstrekkelig. Tidsstyring i fremtiden vil si helhetlig selvstyring og livsstyring. Lothar J. Seiwert er sammen med Werner Tiki Küstenmacher, forfatter av millionbestselleren "Simplify Your Life". Hans internasjonale bestsellere har solgt i mer enn 3 millioner eksemplarer. Av hans mange bøker forekommer nå de følgende på norsk: "Når du har du det travelt, gå langsomt", "Balance Your Life", "Simplify Your Life","SimplifyGuiden - 30 minutter for din Work-Life-Balance", "Bumerang prinsippet - Mer tid til lykke" og "Bjørnevisdom - Hemmeligheter fra skogen".

Bokdetaljer

Forlag Simplify

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788292878019

EAN 9788292878019

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket