Omtale fra forlaget
Denne kokeboken følger De Norske Kokke-
landslagenes reise over 5 år fra forberedelsene til VM i kokkekunst i 2016 til OL-gull i 2020.
Her finner du fantastiske oppskrifter fra landslagskokkene og gode prestasjonstips fra deres samarbeid med mentalcoachene Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.
Når det koker er en litt annerledes kokebok, og med et ferskt OL-gull for Det Norske Kokkelandslaget besluttet vi å lage en bok som ikke bare gjør deg bedre på kjøkkenet, men også en .guide" til hvordan du kan nå dine målsettinger enten du er trener for et lokalt fotball-lag, er bedriftsleder eller ønsker å sette personlig rekord på halvmaraton.
Forlag Senja matstudio
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788269210316
EAN 9788269210316
Språk Bokmål
Sider 237
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket