Når det koker

53 oppskrifter fra 22 landslagskokker

10 prestasjonstips

av (forfatter), Erlend Osborg Gitsø (forfatter), Eirik Nilssen (forfatter) og De Norske Kokkelandslagene (utgiver).

Senja matstudio 2021 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Denne kokeboken følger De Norske Kokke-
landslagenes reise over 5 år fra forberedelsene til VM i kokkekunst i 2016 til OL-gull i 2020.

Her finner du fantastiske oppskrifter fra landslagskokkene og gode prestasjonstips fra deres samarbeid med mentalcoachene Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø.

Når det koker er en litt annerledes kokebok, og med et ferskt OL-gull for Det Norske Kokkelandslaget besluttet vi å lage en bok som ikke bare gjør deg bedre på kjøkkenet, men også en .guide" til hvordan du kan nå dine målsettinger enten du er trener for et lokalt fotball-lag, er bedriftsleder eller ønsker å sette personlig rekord på halvmaraton.

Bokdetaljer

Forlag Senja matstudio

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788269210316

EAN 9788269210316

Språk Bokmål

Sider 237

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket